Wat zijn de nadelen van een metalen dak?

Metalen daken kunnen wel twee of drie keer duurder zijn dan andere dakbedekkingsmaterialen. Tijdens hevige regenbuien kunnen metalen daken erg gehorig zijn. De beste manier om dit te voorkomen is door isolatoren te gebruiken om lawaai te voorkomen en de algemene binnentemperatuur van uw woning te verbeteren. Dit zal echter ook effectief uw dakconstructie- of vervangingskosten verhogen.

Veel mensen kiezen voor een metalen dakbedekking omdat dit tientallen jaren (meestal meer dan 60 jaar) bestand is tegen corrosie en degradatie, waardoor dit het laatste dak is dat ze ooit moeten kopen. Fabrikanten en aannemers kunnen u effectief helpen bij het kiezen van een metaalmateriaal dat het best bestand is tegen corrosie in de omgeving waarin uw huis of gebouw zich bevindt. Corrosie zal op een bepaald moment in de levensduur van het dak optreden. Of dit in een vroeg stadium of over 50 jaar gebeurt, hangt af van de kennis over de verschillende metaalsoorten, verfsystemen en de omgevingen waarin deze het beste werken.

Het team van Bill Ragan Roofing levert sinds 1990 hoogwaardige metalen dakbedekkingsdiensten aan huiseigenaren in Nashville en omgeving. U hoeft zich geen zorgen te maken over onderhoud en onderhoud als u voor metalen dakbedekking kiest en als u een solide dakdekker uit Colorado inhuurt om deze te installeren. Zeven van de tien huiseigenaren die onder metalen daken wonen, hebben hun huis ontworpen met de traditionele verticale geribbelde panelen of een „staande naad” constructie, maar metalen dakbedekking heeft ook geen gebrek aan stijlopties. Bespreek met de aannemer welke producten in contact zullen komen met uw metalen dak en vraag of het metalen dakmateriaal dat u hebt gekozen daar goed op zal reageren.

Laten we de kosten van het meest gebruikte asfaltshingdak (architectonisch) vergelijken met de kosten van een metalen dak met staande naad als voorbeeld. Hoewel een metalen dak veel langer meegaat dan dakspanen, zijn de initiële kosten van metaal nog steeds hetzelfde, ongeacht hoe lang het dak meegaat. Metalen daken reflecteren zonnestralingswarmte in plaats van deze op te nemen, wat volgens de Metal Roofing Alliance het hele jaar door, maar vooral tijdens de lange zomerdagen, de koelkosten met maar liefst 25 procent kan verlagen. Hoewel de twee soorten metalen daksystemen (met staande naad en schroefpaneel) hun plaats in de industrie hebben, wordt één systeem aanbevolen voor dakbedekkingen voor woningen.

Hoewel een metalen dak tientallen jaren of zelfs een eeuw meegaat, is investeren in een metalen dak alleen noodzakelijk als u van plan bent om heel lang in uw buurt te blijven (of als er minder vergankelijke mensen in uw gemeenschap wonen). Maar als u een dak wilt waar u zich de komende 50 jaar geen zorgen over hoeft te maken, is een metalen dak met staande naad geweldig als u over het budget beschikt. Metalen daken lijken op veel blogs misschien perfect, maar door de nadelen ervan te kennen, kun je jezelf de ergste problemen verwachten die metalen daken kunnen hebben. Steeds meer mensen installeren metalen daken in zowel nieuwbouw- als dakvervangingsprojecten.

Alleen professionele installatie door ervaren en bekwame dakdekkers uit Denver CO kan garanderen dat uw dak voldoende ruimte heeft om uit te breiden en te krimpen om te voorkomen dat uw metalen daken langdurig worden beschadigd.

Leave a Comment

All fileds with * are required