Wat is de beste dakinstallatie?

Asfaltdakshingles Relatief lichtgewicht, goedkoop en eenvoudig te installeren, asfaltshingles zijn de beste keuze voor de meeste huizen. Ze zijn verkrijgbaar in platen die op een dak zijn gelegd om de illusie te wekken van duurdere enkele dakspanen, zoals ceder en leisteen, die per dakspaan zijn geïnstalleerd. Kies asfaltshingles omdat dit van de gemakkelijkst te vinden, meest betaalbare en veelzijdige dakbedekkingen zijn. De meest duurzame soorten dakbedekkingen zijn leisteen en kleitegels, maar ze zijn duurder dan materialen zoals metaal of hout.

Functionele alternatieven voor dakbedekking, zoals groendaken en zonnedakspanen, behoren tot de duurste soorten. Het vervangen van een oud dak is een van de beste en meest winstgevende manieren om in een woning te investeren. Kies het daktype dat past bij je huis, klimaat en budget en zorg ervoor dat als je een nieuw dak installeert, je de juiste dakdekker voor je vindt. Fabrikanten mengen glasvezel, asfalt en mineraalcomposiet om verschillende kleuren te creëren, zoals grijs, bruin, rood, groen of blauw.

Hun kleur zal echter na verloop van tijd vervagen door blootstelling aan de zon. De kleur en kwaliteit zullen er anders uitzien, afhankelijk van of u kiest voor architecturale dakspanen of dakspanen met drie tabbladen. Architecturale asfaltshingles zijn individuele tegels die dikker zijn dan drie tabs om een gelaagde, duurzame textuur op uw dak te creëren. Het hoogwaardige materiaal en de langere installatie maken architecturale dakspanen duurder.

Ze gaan echter 15 tot 30 jaar mee en zijn beter bestand tegen weersinvloeden. Asfaltshingles met drie tabs zijn dunner en gesneden om eruit te zien als drie gordelroos. Dit maakt een snellere installatie mogelijk en creëert een uniform, baksteenachtig patroon. Ze zijn gevoelig voor harde wind en gaan over het algemeen 7 tot 15 jaar mee.

Dit zijn meestal de meest betaalbare dakbedekkingsopties. Wist je dat? De blauwgrijze daken van Parijs krijgen hun kleur van zinken panelen die voor het eerst werden geïnstalleerd in de jaren 1830. Houten dakbedekking past goed bij charmante huisjes in Cape Cod, gezellige huizen in Craftsman- en Tudor-stijl. Ze beginnen zandbruin en zilver naarmate ze ouder worden.

Houten daken gaan 50 jaar mee in droge klimaten, maar moeten worden behandeld in brandgevoelige gebieden zoals Californië. Natte klimaten, zoals de oostkust, gaan sneller door houten dakbedekking als gevolg van waterschade. Hoewel duur om te installeren en te repareren, gaan kleitegels langer mee dan bijna alle andere soorten dakbedekking. Het komt veel voor in plaatsen zoals Zuid-Californië en Florida, omdat kleidaken perfect zijn voor warme klimaten, winden tot 150 mijl per uur kunnen verdragen en ongelooflijk brandwerend zijn.

U kunt kiezen uit natuurlijke, gewonnen leisteen of synthetische alternatieven zoals vezelcement, leisteen of bitumineuze stijlen. Synthetische leisteen is veel goedkoper en heeft veel van dezelfde voordelen als natuurlijke. Als u eenmaal de waarheid over groene dakbedekking kent, staat het misschien bovenaan uw lijst. Roldaken zijn meestal een van de meest betaalbare soorten dakbedekking en zijn behoorlijk populair bij huiseigenaren en bouwers met een beperkt budget.

Al het installatiemateriaal is betaalbaar en het werk is ook kosteneffectief. Ideaal voor daken met een lagere helling, dit gerolde materiaal kan eenvoudig op zijn plaats worden gehamerd. Het mag echter niet op platte daken worden gehamerd. Als u dit wel doet, kan er waterlekkage ontstaan.

Rachel is schrijver en inhoudseditor voor huisverbetering. Ze schrijft niet alleen voor Forbes, maar schrijft ook voor kleine bedrijven en creatieve bureaus. Ze gebruikt haar expertise op het gebied van woningverbetering om huiseigenaren de kennis te geven die ze nodig hebben om hun huis in te richten en te onderhouden. Samantha is een redacteur die alle onderwerpen behandelt die te maken hebben met het huishouden, waaronder huisverbetering en -reparatie.

Ze redde inhoud van huisreparatie en ontwerp op websites zoals The Spruce en HomeAdvisor. Ze heeft ook video's gehost over tips en oplossingen voor doe-het-zelf thuis en heeft meerdere beoordelingscommissies voor huisverbetering opgericht met erkende professionals. Asfaltshingles, het meest voorkomende dakbedekkingsmateriaal voor woningen dat in de Verenigde Staten wordt gebruikt, zijn populair omdat ze economisch en eenvoudig te installeren zijn. Deze gordelroos kan worden versterkt met glasvezel of organische materialen (cellulose) zonder het uiterlijk van de dakspaan te veranderen.

De complete gids voor de aankoop van een dak geeft u de voor- en nadelen van alle dakbedekkingsmaterialen, plus hun kosten, levensduur en garantiemogelijkheden. Leistenen daken Deze extreem duurzame daken hebben een volledig aparte, uitgesproken luxe uitstraling. Bill Ragan Roofing heeft huiseigenaren, net als jij, al meer dan 30 jaar opgeleid en geholpen bij het vinden van het juiste dakbedekkingsmateriaal. Als uw dak te oud of te beschadigd is, is het het veiligst om helemaal opnieuw te beginnen met een volledige vervanging van een woondak.

Naast het inhuren van een dakdekker, is het kiezen van uw dakbedekkingsmateriaal voor uw vervanging de belangrijkste beslissing die u moet nemen. Hoewel dakbedekking, voorbereiding en correcte installatie altijd belangrijk zijn, kan het materiaal dat u kiest voor uw dak de buitenkant van uw huis naar een hoger niveau tillen. Een dak in leisteen is een van de mooiste en meest duurzame daksystemen op de markt, maar het is ook een van (zo niet de duurste). Hoewel ze niet zo gebruikelijk zijn als asfalt, worden metalen dakbedekkingen met staande naden steeds populairder in de dakbedekkingsindustrie.

Sinds 1990 levert het team van Bill Ragan Roofing hoogwaardige dakvervangingen aan huiseigenaren in Nashville, Tennessee en de omliggende gebieden van Tennessee. Cedar Shake Roofs Een van de mooiste dakbedekkingsmaterialen die momenteel op de markt zijn, cedershakes zijn in wezen houten dakspanen. We bieden een breed scala aan dakbedekkingsdiensten voor woningen, variërend van het installeren van nieuwe daken tot reparaties en preventief onderhoud. Dakspanen van composiet zijn uniek omdat ze zijn ontworpen om er precies zo uit te zien als een cederdak van cederhout of leisteen dak.

.

Leave a Comment

All fileds with * are required