Wat is het beste dakmateriaal voor harde wind?

Metalen dakbedekking Een metalen dak is bestand tegen orkanen tot 160 km/u en is daarmee de meest windbestendige oplossing. Metalen daksystemen zijn duurder dan goedkope dakspanen, maar ze gaan langer mee en zijn duurzamer dan alle andere soorten dakbedekking. U kent dakspanen zeker als dakbedekkingsmateriaal, aangezien dit een van de meest populaire keuzes ter wereld is. Glasvezeldakspanen zijn met name een goede keuze in gebieden met veel wind, omdat het een sterk product is dat waarschijnlijk niet uit elkaar zal vallen.

Het is niet alleen belangrijk om een goed product te kiezen, zoals een hoogwaardige glasvezeldakspaan, maar je moet er ook zeker van zijn dat die dakspanen op de juiste manier zijn geïnstalleerd. Veel dakproblemen ontstaan niet door slechte materialen, maar eerder door slecht vakmanschap. Het installeren van gordelroos volgens de aanbevelingen van de fabrikant is de beste manier om optimale prestaties uit het product te halen. Het meest voorkomende type dakbedekking voor woningen in het land, asfaltshingles, worden gebruikt in meer dan 90% van de VS.

Deze dakbedekkingsmaterialen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren en zijn getest om goed te presteren tegen branden en stormen. In feite kunnen de standaardtypen windsnelheden van 60 tot 80 mijl per uur aan, terwijl architecturale gordelroos bestand is tegen winden tot 110 mijl per uur. De composietdakpanproductlijn van Brava, vervaardigd in de VS volgens strenge normen, biedt slagwaarden van klasse 4, brandwaarden van klasse A en C en een bijna onbeperkte kleurkeuze in al hun dakpanproducten. Metalen dakbedekking met steencoating biedt huiseigenaren alle voordelen van metalen dakbedekking zonder in te boeten aan stijl.

De moderne aanpak om uw dakconstructie effectief te beschermen tegen schadelijke wind en hagel is het gebruik van composietdakpannen van Brava. Goodrich Roofing, een van de toonaangevende dakdekkers in de regio, deelt de beste dakbedekkingsmaterialen als het gaat om windbestendigheid. Traditionele dakbedekkingsmaterialen zoals asfalt, tegels en hout zijn gevoelig voor windstoten, waardoor het dakterras ook gevoelig kan worden voor schade door door de wind aangedreven regen. Als de originele fabrikant van metalen dakbedekkingen met steencoating sinds 1957, hebben de producten van DECRA Metal Roofing een gevestigde reputatie op het gebied van kwaliteit.

Bij harde wind kan het verkeerde dakbedekkingsmateriaal snel van het dak worden geblazen, waardoor uw huis vatbaar is voor schade en dure reparaties tot gevolg heeft. Om te illustreren welke kracht en stijl dakbedekking met steencoating kan bieden, kijk eens naar de traditionele rieten dakbedekking van het Polynesisch Cultureel Centrum in Laie, Oahu, Hawaï. Het beste dakbedekkingsmateriaal voor harde wind combineert de meest geavanceerde veiligheidsvoorzieningen die momenteel op de markt zijn, een impactklasse 4 en een garantiebescherming tot 50 jaar, met de esthetische aantrekkingskracht die veeleisende huiseigenaren naar daken van leisteen, ceder en Spaanse dakpannen trekt. Wanneer u een dakproject plant, is het vermeldenswaard dat dakbedekkingsmaterialen u kunnen beschermen tegen de elementen, waaronder harde wind.

Leave a Comment

All fileds with * are required